«همایش دادستانی انتظامی مالیاتی» آغاز به کار کرد
ورود دادستانی در قطعی سازی پرونده های بزرگ مالیاتی کارگشا است
«همایش دادستانی انتظامی مالیاتی» آغاز به کار کرد
ورود دادستانی در قطعی سازی پرونده های بزرگ مالیاتی کارگشا است
نمایش همه
برای اولین بار؛ پرداخت مالیات در ۱۵ قسط

برای اولین بار؛ پرداخت مالیات در ۱۵ قسط

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور:

برای اولین بار؛ پرداخت مالیات در ۱۵ قسط

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور، عدم نیاز به تسلیم اظهارنامه مالیاتی، تکمیل جداول درآمد و هزینه و نگهداری اسناد و مدارک را از مهم‌ترین مزایای استفاده از تبصره ماده (۱۰۰) عنوان کرد.

ﺳﻪشنبه، ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ | Article Rating

http://www.intamedia.ir/news/ID/31006

به گزارش رسانه مالیاتی ایران، سید محمدهادی سبحانیان، رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: به‌منظور تسهیل تکالیف مشاغل خرد و تکریم مؤدیان و برقراری بیش از پیش عدالت مالیاتی، تمامی صاحبان مشاغلی که مجموع فروش خالص کالا و ارائه خدمات آن‌ها در سال ۱۴۰۲ حداکثر صد و پنجاه برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) قانون مالیات‏های مستقیم یعنی مبلغ ۱۸ میلیارد تومان بوده و فرم مالیات مقطوع برای آن‏ها در درگاه خدمات الکترونیک سازمان بارگذاری می‌شود، مشمول استفاده از تسهیلات تبصره ماده (۱۰۰) هستند.

وی با اشاره به مزایای قابل توجه استفاده از این تبصره قانونی گفت: صاحبان مشاغلی که از تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم استفاده می‌کنند، ضمن اینکه مالیاتشان به صورت مقطوع تعیین می‌شود، از مزایایی چون عدم نیاز به تسلیم اظهارنامه مالیاتی، تکمیل جداول درآمد و هزینه و نگهداری اسناد و مدارک و عدم امکان ورود به پرونده توسط ادارات و رسیدگی توسط مأموران مالیاتی برخوردار می‌شوند.

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور مراجعه نکردن به ادارات و قرار نگرفتن در فرایند طولانی تشخیص و رسیدگی را از جمله مزایای اجرای تبصره ماده (۱۰۰) عنوان کرد و اظهار داشت: عدم به مراجعه به ادارات ضمن صرفه‌جویی در وقت و هزینه، باعث سرعت بیشتر در پیشبرد انجام امور خواهد شد.

دکتر سبحانیان امکان تقسیط بلندمدت مالیات نسبت به دوره‌های گذشته و افزایش سقف بخشودگی جرائم مالیاتی نسبت به تسلیم اظهارنامه را از دیگر امکانات برخورداری از تبصره ماده (۱۰۰) دانست و افزود: چنانچه مؤدی در زمان درخواست پرداخت مالیات به صورت قسطی بابت عملکرد سال‌های قبل، بدهی نداشته باشد می‌تواند مالیات مقطوع یا ابرازی خود را در ۱۲ قسط به صورت مساوی پرداخت نماید. همچنین هر مؤدی که از چک الکترونیک استفاده نماید ( فارغ از اینکه بدهی داشته باشد یا نداشته باشد) می‌تواند مالیات مقطوع خود را در ۱۵ قسط پرداخت نماید.

وی با اشاره به اینکه هزینه‌های اجاره محل کسب مؤدی نیز در تعیین مالیات واحدهای کسبی استیجاری لحاظ خواهد شد، تصریح کرد: تا مبلغ ۱۵% مازاد بر درآمدهای اعلام شده در فرم تبصره ماده (۱۰۰) مشمول مالیات و جرائم ماده ۱۹۲ نخواهد شد.

تصاویر

  • برای اولین بار؛ پرداخت مالیات در ۱۵ قسط

Demo Description


توضیحات

This will close in 20 seconds